dinsdag 4 december 2007

routine/sleur

Jaaaaa, het is weer begonnen, de eindeloze 3-havo sleur xD
Nu ben ik weer aan het nadenken over hoe ik uit die sleur kom, maar ben er nog niet echt uit hoe :p Het komt dus eigenlijk omdat elke dag zo extreem op elkaar lijkt, dat het echt geestdodend begint te werken :p Anyways, hier mijn update:

Maandag:
Eerste uur op, ochtend ritueel en naar school gegaan. Memorabel was dat ik toen ik wakker werd gewoon ff mijn naam niet meer wist, welke dag het was en of ik het eerste uur vrij had (wat mijn moeder vroeg). Anyways, op school aangekomen lessen gevolgd. Op zich een standaard schooldag. Na school direct naar huis gegaan en hier counter strike gespeeld (waar ik weer old skool ownede) en gitaar gespeeld. 's Avonds kip-saté met rijst gegeten. Wel was ik de hele dag moe en viel ik met aardrijkskunde bijna in slaap.

Dinsdag:
Eerste uur vrij. Ochtend ritueel en naar school gefietst. Vandaag was een minder routine-dag, ik had namelijk eens gezellige pauzes en veel gelachen vandaag. Na school nog wat ge-socialised met mensen en toen naar huis gegaan. Om half drie kwam ik langs het kerkplein, waar Mirjam net aankwam met de bus. We hadden afgesproken voor vandaag. Eerst even bij de Linders inkopen gedaan (vooral magnetron voedsel) en toen naar huis gelopen. Hier hebben we cheesburgers, bevroren roomsoesjes (aanrader), chips en chocolate chip cookies gegeten. Na wat gezapt te hebben, heb ik the brothers Grimm opgezet (dvd) en hebben we de Simpsons nog gekeken, na de oven-pizza ben ik met Mirjam meegelopen naar de bushalte.
Nadat Mirjam op de bus was gestapt, ben ik met een omweggetje naar huis gelopen en ik moet zeggen dat dat wel fijn was om even na te denken over shit :P Thuis ben ik achter de pc gaan zitten.

Dat was mijn update!

Später!

En Vince, ik heb geen foto van Tanya ;)

4 opmerkingen:

Wieleke zei

Roomsoesjes <3

Thomas zei

UPDATEN PRECIOUS!!!

Vince zei

oke, you've totally lost it :(
en toch wil ik een foto van tanya!

Wieleke zei

Doe eens updaten jij!